Pro

Pro (4)

Útmutató azon haladó felhasználóink részére, akik otthonosan mozognak mind a mi honlapunkon, mind a Canva felületén, hogy az ott elkészített munkáikat úgy tölthessék fel honlapunkra, hogy az a lehető legjobb minőségben készülhessen el.

Sok fénykép egyszerre rendelése során nem mindegy, hogy milyen sorrendben lesznek a papírképek a csomagban. Jó hír, hogy a képek sorrendjét már a megrendelés során a tálcán beállíthatod! 

Miért lehet szükség projektek létrehozására egy fényképrendelés során? Akkor van értelme projekteket létrehozni, ha sok képet rendelsz és külön csomagolva szeretnéd megkapni a fényképeidet. Használhatod akkor, ha több családtagnak szeretnél fényképeket adni és nem akarsz bajlódni a szétválogatással, vagy fényképészként a különböző esküvők, iskolai csoportok stb. külön rendezésére egy megrendelésen belül.

A  Fotológus Galériával találkozhatsz a főoldal felső kék sávjában Galériám menüpontként, de amikor Fényképet, Prémium Fotókönyvet, Fotónaptárat, vagy Vászonképet rendelsz, akkor a képfeltöltésnél is megtalálhatod. De mi is igazából a Fotológus Galéria? Mi célt szolgál? Miért érdemes használni? Ebben a cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ.

© 2020 Fotológus Blog