Nyomtatás
Pro

Tudod mi mindenre jó a Fotológus Galéria?

A  Fotológus Galériával találkozhatsz a főoldal felső kék sávjában Galériám menüpontként, de amikor Fényképet, Prémium Fotókönyvet, Fotónaptárat, vagy Vászonképet rendelsz, akkor a képfeltöltésnél is megtalálhatod. De mi is igazából a Fotológus Galéria? Mi célt szolgál? Miért érdemes használni? Ebben a cikkünkben ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ.

A Fotológus Galériát regisztrált felhasználóként érheted el, funkcióját tekintve egyrészt nem más, mint egy félévre szóló saját tárhely fotóidnak a honlapunkon, másrészt pedig képeid forrása ugyanúgy, mint a telefonod, pendrive-od, vagy közösségi oldalaid és a Google Képek alkalmazás.

Galériádban mappákat hozhatsz létre, melynek elsőként automatikusan az időbélyeg a címe, de ezt bármikor átírhatod, megkönnyítve a képeid rendszerezését. Galériádba akkor töltődnek fel a fotóid, ha regisztrált felhasználóként bármilyen fényképes termékünk szerkesztéséhez fotókat töltesz fel, de ha megnyitod akkor Te is hozzáadhatsz fotókat, mappákat. 

Hogy ez miért hasznos? Tegyük fel, hogy egy közeli barátod, vagy családtagod hamarosan egy kerek számjegyű szülinapját tölti be és egy olyan Prémium Fotókönyvet szeretnél összeállítani neki ajándékba, melyben egészen kiskorától napjainkig megtalálhatók a róla készült fotók, de ezek a fényképek nem egyszerre állnak rendelkezésedre, hanem fokozatosan szerzed be, kapod meg a fotókat. Ehhez létre tudsz hozni egy mappát a Galériádban, melybe fel tudod tölteni ezeket a képeket. Miután megvan az összes fotó, a Galériádból kiindulva, vagy a szerkesztő felületen, fényképek hozzáadásánál innen kijelölve az összeset betöltheted a tálcára.

A Fotológus Galériádban megtalálható az összes fotó, amelyet regisztrált felhasználóként féléven belül feltöltöttél az oldalunkra - ne aggódj, teljes biztonságban vannak, csakis Te férhetsz hozzájuk, erre nagyon vigyázunk. Tehát, ha egy korábbi Fotónaptárad fényképeit szeretnéd fényképként előhívatni, akkor Galériádból ezt könnyedén megteheted. Utórendelést szeretnél leadni esküvői fotóidból? A Fotológus Galériában megtalálod az adott mappát, csak ki kell jelölnöd benne az újrázó fotókat, a Termékválasztás legördülő menüjében kiválasztani a Fotókidolgozást, majd a Tovább gombra kattintva újra leadhatod megrendelésed.

A Fotológus Galériát azért érdemes használni, mert ezen a felületen egyszerűen rendszerezheted fotóidat, bárhonnan töltöd is fel őket és néhány kattintással fényképrendelést is leadhatsz. Azoknak a felhasználóinknak ajánljuk akik, szeretik a fényképeiket rendszerezni, szeretik a technikai megoldásokkal kényelmesebbé tenni online rendeléseket és nem utolsó sorban: egy évben többször veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Rendelj online Fényképeket, Prémium Fotükönyvet, Fotónaptárat vagy Vászonképet Galériádból kényelmesen.






Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2021. június 07., hétfő 12:53

Legfrissebbek a szerzőtől: Virág Péter

Kapcsolódó elemek