Nyomtatás

Minden, ami a Kioszkos fényképrendelés leadáshoz elengedhetetlen

Ahogy honlapunkon, vagy Applikációnkon keresztül, úgy üzletünkben található kioszkjainkon is leadhatod fényképrendelésed, sőt, ha express fotókidolgozást választasz, helyet foglalva székeink egyikén, kényelmesen meg is várhatod, amíg elkészülnek a fotóid.

De mi szükséges ahhoz, hogy önkiszolgáló kioszkjainkon fennakadás nélkül leadhasd megrendelésed?

 

A fényképrendelés több eszközről is leadható: a képeid lehetnek a pendrive-odon, illetve tárolhatod telefonodon is (fontos, ha email-ben, vagy felhőben vannak meg épp a fényképek, mindenképp töltsd le őket telefonodra). Mindkét esetben ellenőrizd, hogy egy fénykép mérete se haladja meg a 24 MB-ot, illetve jpg formátumúak legyenek. Ha ez mind klappol, akkor már semmi akadálya nincs a fényképrendelésnek.

 

Pendrive-ról

A kioszk monitor bal oldalán dugd be a pendrive-od az USB bemeneti nyílások egyikébe, majd miután döntöttél az express és a standard fotókidolgozás között a fényképek hozzáadásánál válaszd az USB lehetőséget, és a képernyőn meg is jelentek a pendrive-odon található jpg formátumú képek. Itt egyesével is, de egy gombnyomással egyszerre az összes fotót kijelölheted, majd a Feltöltés gombra kattintás után a szerkesztő felületre érkezel. Itt állíthatod be a fényképek méretét, darabszámát, felületét. Az egér segítségével itt állíthatod be a kivágást (tudod, a sárga szaggatott keret pozícióját, méretét - ami ezen belül van, az lesz látható a fényképen) Miután végeztél minden beállítással irány a kosár és az adatok megadása után kattints a Megrendelem gombra. Kész is.

 

Telefonról

Ahogy korábban is említettem, a képeknek a telefonod memóriájában kell lenniük. Ha még nem tetted, töltsd le a Fotológus Applikációt - megtalálod az App Store-ban és a Play Áruházban is, de annak érdekében, hogy ez is a lehető legegyszerűbben menjen, a kioszk képernyőjén a Telefonom képei-re kattintva végig vezetünk a lépéseken az App letöltésétől az eszközök párosításáig. Ha ez megtörtént, a telefonodon, az alkalmazáson belül jelöld ki a mappát, vagy a képeket, melyeket meg szeretnél rendelni, és a Tovább gomb megnyomásával a kijelölt képek egy varázsütésre megjelennek a kioszk képernyőjén, a szerkesztő felületen. Végezd el a kívánt mérettel, felülettel, kivágással, darabszámmal kapcsolatos beállításokat, és a kosárba helyezéssel add le fényképrendelésed.

 

Ha elakadtál, eladó kollégáink készséggel segítenek, email-ben nem tudunk megrendelést felvenni.

 

Tehát összegezve:

  • a képeid jpg kiterjesztésűek legyenek
  • egy fotó mérete ne haladja meg a 24 MB-ot
  • hozhatod pendrive-on is
  • ha telefonodról rendelnél, a képek legyenek letöltve
  • email-ben nem tudunk rendelést felvenni

 

Tudtad? Applikációnk nem csak a kioszkos fényképrendelés leadásakor jön jól. Olvasd el Applikációnkat bemutató cikkünket itt.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2021. július 05., hétfő 08:31
Virág Péter

Kapcsolódó elemek