A Fotológus Applikáció - még sosem volt ilyen egyszerű a fényképrendelés

Képzeld el azt a szituációt, amikor budapestiként utolsó pillanatban eszedbe, jut hogy nem vettél ajándékot egy közeli barátodnak, viszont van egy csomó közös fényképetek a telefonodon. Hát kapd elő a zsebedből és töltsd le a Fotológus Applikációt - akár Androidos, akár IOS-es telefonod van - nyisd meg és válaszd az Expressz Fotókidolgozást. A galériából jelöld ki a legjobb közös szelfiket és rendeld meg személyes átvétellel. Mire ideérsz Blaha Lujza téren található üzletünkbe, már át is veheted őket. Photo To Go szolgáltatásunkat választva, a megrendeléstől számítva akár 10 percen belül elkészítjük a fotókat.

A Fotológus Applikáció azon túl hogy egyszerűen, átláthatóan és gyorsan tudod azon keresztül fényképeidet megrendelni express és standard fotókidolgozásként, posztrerként, vagy akár vászonképként, több olyan funkciót is rejt magában, ami megkönnyíti a rendelést honlapunkon, vagy az üzletünkben található önkiszolgáló kioszkjainkon.

Ismerjük meg közelebbről ezt a két nagyon fontos, mégis egyerűen praktikus funkciót.

Webes feltöltés
Felejtsd el a vacakolást a kábelezéssel, telefonod képeit egyszerűen feltöltheted weboldalunkra. Fotókönyv, fotónaptár szerkesztés, fotókidolgozás, vagy vászonkép rendelés esetén a honlapunkon több képfeltöltési forrás kiválasztható:

Amellett, hogy közösségi oldalaidról, Google Képek alkalmazásból, számítógépedről/laptopodról is feltöltheted a fotóidat, a Fotológus Applikáción keresztül a telefonod képeit is egyszerűen feltöltheted. Nem kell mást tenned, csupán honlapunkon az általad megrendelni kívánt terméknél a Fényképek hozzáadása gombra kattintva a felugró ablakon kiválasztani a Telefonom képei opciót.

Ha még nincs letöltve a telefonodra az alkalmazásunk, akkor a megjelenő felületen néhány lépésben segítünk ezt megtenni. Ha megvan az app, akkor a megnyitás után koppints a kék hátterű Webes feltöltés gombra, majd irányítsd telefonod kameráját a monitorodon láthatható QR kódra, mely így automatikusan beolvasásra kerül*. Azután a monitorodon meg is jelenik, hogy sikeresen párosítottad eszközödet. Most az applikációban megjelent galériádból jelöld ki, majd a tovább gomb megnyomásával a kiválasztott fotók néhány másodperc múlva meg is jelennek honlapunkon és neki is láthatsz a fotókönyv, fotónaptár szerkesztésnek, fényképrendelésnek, vagy vászonkép készítésnek saját fotóidból.

Kioszk
Ha üzletünkben szeretnéd leadni fényképrendelésed, ezt könnyedén megteheted pendrive nélkül is. Hiszen önkiszolgáló kioszkjainknál állva nincs más teendőd, mint a képfeltöltésnél a Telefonom képeit választani, megnyitni a Fotológus Applikációt, párosítani az eszközöd a QR kód segítségével, kiválasztani a fotókat az app-on belül, és feltölteni őket a Kioszkra, mely képernyőjén szinte azonnal megjelennek a feltölteni kívánt fényképek. Ha az Express fotókidolgozást választottad a megrendelés megerősítésétól számítva akár 10 percen belül szólítanak is eladó kollégáink, hogy elkészültek a képeid. Ez idő alatt, ha szeretnél választhatsz ízléses képkereteink, vagy sokszínű fotóalbumaink közül.

További képek feltöltése
Miután feltöltötted fotóidat, de van még fotó, ami eddig nem jutott eszedbe, vagy másik mappában található és azt is fel szeretnéd tölteni az alkalmazáson keresztül, akkor ne a Vissza gombra koppints, hanem a kijelző közepén található További képek feltöltése, vagy a kijelző jobb felső sarkában található +Kép gombra. Ekkor újra megjelenik a galériád ahonnan kiválaszthatod az adott mappa képeit.

Szeretnéd letölteni a Fotológus Applikációt, hogy a lehető legegyszerűbben adj le fényképrendelést telefonodról, vagy párosítva számítógépeddel/laptopoddal, a telefonod képeit is egyszerűen feltölthesd honlapunkra kattints az alábbi képre:

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2021. március 23., kedd 12:50
© 2020 Fotológus Blog