CSR

CSR (4)

2022. nyarán fejeződött be a Fejlődés játékai címet viselő Kerekítsd fel! programunk, melyre nem kevesebb, mint 541 195 Ft-ot gyűjtek össze online vásárlóink. Ajánljuk figyelmedbe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat beszámolóját:

Fogadd szeretettel a Magyar Vöröskeresz beszámolóját a Kerekísd fel! program sikeréről a pátyi lakóotthonban: Pest megyei Pátyon működő két lakóotthonunkban összesen 24 enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékossággal élő fiatal él. A fiatalok zöme állami gondozásból jött intézményünkbe. Mindannyian napközben védett vagy a szabad munkapiacon dolgoznak, szabadidejük egy részében pedig az intézmény által szervezett foglalkozásokon, programokon vesznek részt, hiszen intézményünkben fontos szerepet kap a társas kapcsolatok ápolása, megőrzése. A két lakóotthon legfontosabb célja, hogy egy olyan életteret, otthont biztosítson a fiatalok számára, melyet sajátjukénak tekintenek, és amelyben a személyes segítőmunka segítségével egy önálló, tevékeny életmódot alakíthatnak ki.

Az Fotológus Kft. meghirdette a www.fotologus.hu webáruházában „A zene varázslata” elnevezésű Kerekítsd fel! programot, melynek keretében a webáruház vásárlói 2021.05.01 és 2021.10.31. között annak érdekében élhettek a vásárlásaik végösszegeinek felkerekítésével, hogy az így keletkezett többletbevételből a Magyar Máltai Szeretetszolgálat videófelvételek készítésével örökíthesse meg a Szimfónia programban zenélő gyermekek munkáját.

Köszönjük, hogy segítségeddel segíthettük! Mi, a Fotológusnál nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá, mosolyt csaljuk a gyermekek arcára, ahogy most is történt Miskolcon, az új homokozó átadása után. Elhoztuk Csete Erzsébet - a Magyar Máltai Szeretszolgálat Forrásközpont munkatársának beszámolóját. 

© 2020 Fotológus Blog