×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 745

Inspiráció

Inspiráció (17)

Ahány ember, annyi világ, különböző ízlések, kalandok, élmények és életutak. Akár ajándékba szánod, akár magadnak, családodnak készíted Fénykép borítós Fotókönyveink megjelenését maximálisan személyre szabhatod. Hogy pontosan hogyan? Olvasd el erről szóló cikkünket.

Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.

Karácsony közeledtével az ajándékozás időszaka mindig különleges pillanatokat és örömet hoz a családok számára. Az ajándékozás nemcsak a materiális értéket képviseli, hanem az érzelmeket és az emlékeket is. Amikor eljön az idő, hogy meglepjük a nagymamánkat, gyakran elgondolkodunk azon, mi lehetne az a különleges ajándék, amely kifejezi a szeretetünket. Az unokák fényképeivel díszített fotónaptár egy olyan ajándék lehet, amely minden nap mosolyt csal a nagyi arcára. Összegyűjtöttünk néhány okot, amiért a Nagyi számára az egyik legjobb a Fotónaptár:

Egyedi Naptárak, Egyedi Élmény - Fedezd Fel a Fényképes Naptár Rendelés Varázsát! Az év gyorsan telik és sokszor elfelejtjük az idő múlását. Azonban, miért ne szerkeszthetnénk egy olyan naptárt, amely nem csak az időbeosztásunkat segíti, hanem a saját kreativitásunkat is kifejezi? Új fényképes naptár rendelő feületeünk olyan lehetőséget kínál, amelynek segítségével létrehozhatsz egyedi, személyre szabott naptárakat.

Bárhogyan, bármilyen eszközzel is fényképezel, a Fotológus fotónaptárjait percek alatt megrendelheted, így feldobhatod otthonod egy szuper lakásdekorációs ötlettel, vagy örömet szerezhetsz egy személyre szabott ajándékkal.

Újdonságunk, hogy már A Fotológus appal is lehetséges a fotónaptár megrendelése. Ráadásul a folyamat nem is lehetne ennél egyszerűbb!

A karácsony és az új év közeledtével egyre többen írják be az internet kereső mezőjébe a Fotónaptár szót. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen amellett, hogy mindannyian szeretjük egyben látni az előttünk lévő, vagy már aktuális hónapot, beírogatni az adott naphoz tartozó rublikába aznapi teendőinket, programjainkat, személyessé tehetjük fényképeinkkel az adott lapot.

Emlékszem kiskoromban a Nagymamámnak volt egy hatalmas fiókja tele régebbnél régebbi, itt-ott megszakad, kopott borítékkal. Ezekben a papírborítékokban megannyi különböző méretű fekete-fehér, barnás-fehér vagy színes fénykép, melyek hátoldalán gondosan fel volt jegyezve a dátum, a helyszín és az alkalom, amiről épp a fotó készült.

„Olyan gyorsan felnőnek” – biztosan nálatok is gyakorta hangzik el ez a kijelentés, amikor a nagyszülők a szívüknek olyannyira kedves unokákról beszélnek. ,

Ha az időt megállítani nem is tudjuk, de a nagyiéknak szánt tökéletes karácsonyi meglepetés beszerzésében annál inkább a segítségedre lehetünk. Kattintás után máris mutatjuk a részleteket.

Szeretet szatén kötésben

Az év szinte minden napjára jut apropó az ajándékozásra, de soha annyit nem foglalkozunk a témával, mint karácsony környékén.

A fotókönyv egy igazán egyedi, prémium ajándék, amivel biztosan megdobogtatod szeretteid szívét!

Fontolgatod az egyedi fotókönyv készítését és szeretnél igazán komoly meglepetést okozni a hozzád közel állóknak a különleges albummal, de nem tudod, miként fogj hozzá a szerkesztéshez?

A cikkben lépésről lépésre osztunk meg veled minden lényeges tippet, amire csak szükséged lehet.

1. oldal / 2
© 2020 Fotológus Blog