Inspiráció

Inspiráció (13)

Az Fotológus Kft. meghirdette a www.fotologus.hu webáruházában „A zene varázslata” elnevezésű Kerekítsd fel! programot, melynek keretében a webáruház vásárlói 2021.05.01 és 2021.10.31. között annak érdekében élhettek a vásárlásaik végösszegeinek felkerekítésével, hogy az így keletkezett többletbevételből a Magyar Máltai Szeretetszolgálat videófelvételek készítésével örökíthesse meg a Szimfónia programban zenélő gyermekek munkáját.

Köszönjük, hogy segítségeddel segíthettük! Mi, a Fotológusnál nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá, mosolyt csaljuk a gyermekek arcára, ahogy most is történt Miskolcon, az új homokozó átadása után. Elhoztuk Csete Erzsébet - a Magyar Máltai Szeretszolgálat Forrásközpont munkatársának beszámolóját. 

Emlékszem kiskoromban a Nagymamámnak volt egy hatalmas fiókja tele régebbnél régebbi, itt-ott megszakad, kopott borítékkal. Ezekben a papírborítékokban megannyi különböző méretű fekete-fehér, barnás-fehér vagy színes fénykép, melyek hátoldalán gondosan fel volt jegyezve a dátum, a helyszín és az alkalom, amiről épp a fotó készült.

„Olyan gyorsan felnőnek” – biztosan nálatok is gyakorta hangzik el ez a kijelentés, amikor a nagyszülők a szívüknek olyannyira kedves unokákról beszélnek. ,

Ha az időt megállítani nem is tudjuk, de a nagyiéknak szánt tökéletes karácsonyi meglepetés beszerzésében annál inkább a segítségedre lehetünk. Kattintás után máris mutatjuk a részleteket.

Szeretet szatén kötésben

Az év szinte minden napjára jut apropó az ajándékozásra, de soha annyit nem foglalkozunk a témával, mint karácsony környékén.

A fotókönyv egy igazán egyedi, prémium ajándék, amivel biztosan megdobogtatod szeretteid szívét!

Fontolgatod az egyedi fotókönyv készítését és szeretnél igazán komoly meglepetést okozni a hozzád közel állóknak a különleges albummal, de nem tudod, miként fogj hozzá a szerkesztéshez?

A cikkben lépésről lépésre osztunk meg veled minden lényeges tippet, amire csak szükséged lehet.

Nyakunkon a karácsony!

Épphogy elkezdtük megszokni, hogy ősz van, máris nyakunkon a karácsony. Ilyenkor mindannyian elkezdünk őrülten készülődni az ünnepekre: szervezni, tervezni, dekorálni, vásárolni. A plázák, terek, vásárok karácsonyi díszekbe öltöznek, a fényárban úszó utcák megtelnek élettel, és a forralt bor illattal átitatott forgatagban felcsendülnek a már-már túl rég és túl jól ismert ünnepi dallamok.

A csodás fenyőillat, illetve az ünnepi asztalon helyet kapó fenséges fogások mellett a karácsony egyik legszebb pillanata az, amikor a szeretteid arcán látod az őszinte örömöt a nekik szánt ajándékok kicsomagolását követően.

Közeleg a karácsony, de még nincs meg az összes ajándék? Szerettednek már szinte mindene megvan, amivel meglepheted? Elengednéd a klisés, egyszerű ajándéktárgyakat? Igazán egyedi, kreatív és személyes ajándékot szeretnél átadni karácsonykor?

Személyi, jogsi, diák. Mindig ott vannak velünk a zsebünkben, pénztárcánkban, mégsem gondolunk bele, hogy igazolványképeinket milyen sok, és milyen fontos felületeken használjuk, és éppen ezért mennyire nem mindegy, hogy kivel készíttetjük el őket.

© 2020 Fotológus Blog