×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 745

Inspiráció

Inspiráció (14)

A karácsony és az új év közeledtével egyre többen írják be az internet kereső mezőjébe a Fotónaptár szót. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen amellett, hogy mindannyian szeretjük egyben látni az előttünk lévő, vagy már aktuális hónapot, beírogatni az adott naphoz tartozó rublikába aznapi teendőinket, programjainkat, személyessé tehetjük fényképeinkkel az adott lapot.

Az Fotológus Kft. meghirdette a www.fotologus.hu webáruházában „A zene varázslata” elnevezésű Kerekítsd fel! programot, melynek keretében a webáruház vásárlói 2021.05.01 és 2021.10.31. között annak érdekében élhettek a vásárlásaik végösszegeinek felkerekítésével, hogy az így keletkezett többletbevételből a Magyar Máltai Szeretetszolgálat videófelvételek készítésével örökíthesse meg a Szimfónia programban zenélő gyermekek munkáját.

Köszönjük, hogy segítségeddel segíthettük! Mi, a Fotológusnál nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítsünk azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá, mosolyt csaljuk a gyermekek arcára, ahogy most is történt Miskolcon, az új homokozó átadása után. Elhoztuk Csete Erzsébet - a Magyar Máltai Szeretszolgálat Forrásközpont munkatársának beszámolóját. 

Emlékszem kiskoromban a Nagymamámnak volt egy hatalmas fiókja tele régebbnél régebbi, itt-ott megszakad, kopott borítékkal. Ezekben a papírborítékokban megannyi különböző méretű fekete-fehér, barnás-fehér vagy színes fénykép, melyek hátoldalán gondosan fel volt jegyezve a dátum, a helyszín és az alkalom, amiről épp a fotó készült.

„Olyan gyorsan felnőnek” – biztosan nálatok is gyakorta hangzik el ez a kijelentés, amikor a nagyszülők a szívüknek olyannyira kedves unokákról beszélnek. ,

Ha az időt megállítani nem is tudjuk, de a nagyiéknak szánt tökéletes karácsonyi meglepetés beszerzésében annál inkább a segítségedre lehetünk. Kattintás után máris mutatjuk a részleteket.

Szeretet szatén kötésben

Az év szinte minden napjára jut apropó az ajándékozásra, de soha annyit nem foglalkozunk a témával, mint karácsony környékén.

A fotókönyv egy igazán egyedi, prémium ajándék, amivel biztosan megdobogtatod szeretteid szívét!

Fontolgatod az egyedi fotókönyv készítését és szeretnél igazán komoly meglepetést okozni a hozzád közel állóknak a különleges albummal, de nem tudod, miként fogj hozzá a szerkesztéshez?

A cikkben lépésről lépésre osztunk meg veled minden lényeges tippet, amire csak szükséged lehet.

Nyakunkon a karácsony!

Épphogy elkezdtük megszokni, hogy ősz van, máris nyakunkon a karácsony. Ilyenkor mindannyian elkezdünk őrülten készülődni az ünnepekre: szervezni, tervezni, dekorálni, vásárolni. A plázák, terek, vásárok karácsonyi díszekbe öltöznek, a fényárban úszó utcák megtelnek élettel, és a forralt bor illattal átitatott forgatagban felcsendülnek a már-már túl rég és túl jól ismert ünnepi dallamok.

A csodás fenyőillat, illetve az ünnepi asztalon helyet kapó fenséges fogások mellett a karácsony egyik legszebb pillanata az, amikor a szeretteid arcán látod az őszinte örömöt a nekik szánt ajándékok kicsomagolását követően.

Közeleg a karácsony, de még nincs meg az összes ajándék? Szerettednek már szinte mindene megvan, amivel meglepheted? Elengednéd a klisés, egyszerű ajándéktárgyakat? Igazán egyedi, kreatív és személyes ajándékot szeretnél átadni karácsonykor?

© 2020 Fotológus Blog