Nyomtatott fotók az unokáról – ennél szuperebb karácsonyi ajándék nem is kell a nagyinak

„Olyan gyorsan felnőnek” – biztosan nálatok is gyakorta hangzik el ez a kijelentés, amikor a nagyszülők a szívüknek olyannyira kedves unokákról beszélnek. ,

Ha az időt megállítani nem is tudjuk, de a nagyiéknak szánt tökéletes karácsonyi meglepetés beszerzésében annál inkább a segítségedre lehetünk. Kattintás után máris mutatjuk a részleteket.

A nagyinak viszonylag könnyű szívhez szóló karácsonyi ajándékot találni

A legtöbb nagyszülő az élet legszebb ajándékaként tekint arra, ha minőségi időt tölthet el az unokák társaságában. Ennek szellemében nekik minden unokákkal kapcsolatos meglepetés kész telitalálatnak számít.

A gyerkőcökről készült nyomtatott fotók még inkább tökéletes karácsonyi ajándékötletnek bizonyulhatnak, ha a nagyi viszonylag ritkán találkozik a szeretett unokákkal. Így a szélsebesen felcseperedő lurkókról készült édes fotók mindig kéznél lehetnek.

Ennek köszönhetően bármikor gyönyörködhet bennük, társaságban pedig büszkén mutathatja őket másoknak.

Fogadunk, hogy neked is több száz digitális fotód van a gyerkőcödről

A telefonod vagy a fényképezőgéped memóriája valósággal roskadozik a szuperebbnél szuperebb kisbabás, gyermekes vagy játszós fotóktól? Ezek a fényképek pedig igenis megérdemlik, hogy nyomtatott formában is helyet kapjanak a családi gyűjteményben.

Különösen a nagyinál, aki bizonyára nagy becsben tartja a családi albumokat, bennük a közelmúlt és a régi idők emlékezetes fotóival. Nincs más dolgod, mint egy nyugis estén kiválogatni a legemlékezetesebb képeket, amiket nyomtatott formában a nagyszülők is szívesen látnak viszont.

Minőségi fényképekért mehettek akár profi fotóshoz is

Karácsonyhoz közeledve a legtöbb profi fotóshoz családi fotózásra is bejelentkezhettek. Vagyis ízléses háttér előtt, tökéletes fényviszonyok között készülhet rólatok egy szakajtónyi klassz fotó.

Természetesen ezen fotózások alatt a család legifjabb tagjaira kiemelt figyelem irányul. Ilyenkor előkerülhetnek a leginkább elbűvölőnek számító gyerekruhák és kiegészítők, amiknek már a puszta látványától is mosolyra nyílik majd a nagyi arca.

A karácsony apropóján betervezett családi fotózás klassz mókát ígér tehát, az eredménye pedig több tucatnyi magas minőségű fotó. Így már csak az lesz a kérdés, miként varázsolj belőlük mesés karácsonyi meglepetést az ünnepi fa alá.

Így hozhatod ki a legtöbbet a nagyinak szánt nyomtatott gyerekfotókból

A fotónyomtatásban az egyik leginkább előnyös dolog, hogy a kézhez kapott képekből többféle módon is kreálhatsz csodás ajándékot, akár a nagyinak is. Elsőként persze könnyen lehet, hogy neked is a fotóalbum jut eszedbe.

Ehhez nem is kell más, mint néhány tucatnyi normál méretű nyomtatott fotó az unoká(k)ról, amiket aztán egyenként csak be kell illesztened az album lapjaira. Ezután mehet is rá a csomagoló papír, hogy legközelebb már a nagyi csomagolhassa ki izgatottan.

De gondolkodhatsz abban is, hogy a nyomtatásra váró és szemre igencsak tetszetős fotók majd a falra kerüljenek ki. Ehhez persze nem árt a szokottnál kicsit nagyobb képméretet választani, hogy a keretezéssel együtt tényleg esztétikusan mutasson a nagyinak szánt ünnepi meglepetés.

Ennyire egyszerű megrendelned a nagyszülőknek szánt nyomtatott fotókat

A gyerkőcökről készült legszebb emlékek ma már anélkül is életre kelthetők, hogy ki kellene mozdulnod az otthon kényelméből. Az online szerkesztő felületén, vagy a felhasználóbarát alkalmazás egyszerűen kezelhető felületét használva ugyanis percek alatt készen is lehetsz a rendeléssel.

Sőt, a kiválasztott fotók feltöltését követően tetszés szerint variálhatod majd a méreteket, a felületet, illetve a darabszámot is. Ráadásul az expressz nyomtatást választva 10 perc után már át is veheted a nyomtatott fotókat, csak be kell ugranod hozzánk a Blaha Lujza térnél lévő üzletünkbe.

Vagyis a nagyi karácsonyi ajándékát mindössze pár kattintással be is szerezheted, hogy jócskán kijusson neki az örömből és meghatottságból karácsony este.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. november 10., kedd 13:19
© 2020 Fotológus Blog