Készíts fotókönyvet karácsonyra!

Szeretet szatén kötésben

Az év szinte minden napjára jut apropó az ajándékozásra, de soha annyit nem foglalkozunk a témával, mint karácsony környékén.

A fotókönyv egy igazán egyedi, prémium ajándék, amivel biztosan megdobogtatod szeretteid szívét!

Az ünneplésre minden családnak megvannak a saját kialakult szokásai, de egy biztos: van az a közelebbi, szűkebb kör, akikhez - legyen az a rokonság vagy inkább a barátok - az ember jobban kötődik, így szívesebben ajándékozza meg őket valami személyesebbel, amibe a szíve egy kis darabját is belecsomagolja. Erre a célra kiváló ötlet a fotókönyv, tele saját fényképeiddel. Egy igazán egyedi, prémium ajándék, amivel biztosan megdobogtatod szeretteid szívét!

 

Kreatív, minőségi, szívhez szóló

Miután ma már mindenki jobbnál jobb kamerákkal ellátott okostelefonokat használ, de sokan rendelkeznek hobbi- vagy profi fényképezőgéppel is, nem csoda, hogy szinte tömeggyártás folyik, ha emlékek megörökítéséről van szó. Akár okostelefont, akár compact vagy tükörreflexes kamerát használsz fényképezésre, esetleg ezeket mind, valószínű, hogy bőven akad fénykép alapanyagod, bármilyen témát is választasz fotókönyved elkészítéséhez.

Bár biztosan találsz az interneten is, fotókönyv ötletekért nem kell messzire menned, hiszen a téma az orrod előtt hever. Készíthetsz válogatást szerelmednek kapcsolatotok emlékeiből, vagy gyermek- és családi fotó összeállítást, de ugyanígy összerakhatsz egy minőségi albumot utazásaitok legszebb képeiből és házikedvenceitekről is, elmesélhetsz vele egy történetet, ha pedig kicsit komolyabban foglalkozol fotózással, saját munkáidat, fotósorozataidat is gyönyörűen tálalhatod egy stílusos fotókönyvben. 

 

Így készíts fotókönyvet!

A legelső lépés a témaválasztás és a fényképek kiválogatása.

Aztán, ha megvan az ötlet is, és az is, hogy kit szeretnél meglepni vele, már semmi más dolgod nincs, mint keresni egy olyan fotós üzletet, ahol a fotókönyv készítés a szolgáltatások között szerepel.

A Fotológusnál nem csupán személyesen, hanem online is leadhatod rendelésed!

A fotologus.hu fotókönyv szerkesztő felületéhez a Fotológus app segítségével telefonodat is csatlakoztathatod,  így annak tárhelyét, valamint különböző socialmedia oldalaidon és felhőidben tárolt fényképeidet is elérheted. Az app-nak köszönhetően bármiféle fizikai hordozó nélkül összeállhat a fotókönyv online és az üzletben egyaránt, ezért a munka kezdetekor mindenképp érdemes letöltened.

A szerkesztő felület rendkívül felhasználóbarát, ráadásul rengeteg lehetőséggel kecsegtet. Mindenről te döntesz az elrendezéstől kezdve a háttéren át a borító anyagáig. 

Minden egyes oldalpárt külön beállításokkal láthatsz el. Kiválaszthatod, hogy hány képet szeretnél egy adott oldalon látni, mekkorában, és milyen elrendezésben.

Az akár 50 oldalas terjedelemig bővíthető könyv oldalainak hátterét is kedvedre változtathatod, a széles választéknak köszönhetően akár minden oldalpárt más színnel és mintával láthatsz el.

A kötéshez olyan minőségi alapanyagok közül válogathatsz, mint az elegáns bőr, csipke, szatén, vagy a naturálisabb bambusz, vászon és textil, esetleg a vadócabb “Karcos” és “Metál” névre keresztelt változatok.

Fotókönyved gyártási folyamatát az elsőtől az utolsó pillanatig szakavatott szemek felügyelik. A fényképek jó minőségű fotópapírra kerülnek, a gondos, kézi kötés során pedig minden egyes oldal kiemelt figyelmet kap.

 

Ha leadtad a rendelést, már nem kell sokáig várnod! Fotókönyved néhány nap alatt elkészül, és házhoz is szállítják neked. Az elkészült termék első kézbevételéért már önmagában megéri, hát még amikor mosolyt csalsz vele szeretteid arcára!

Megtapintani a borító anyagát, átlapozni az első pillantásra is láthatóan tartós oldalakat, végignézni a gyönyörű, minőségi nyomáson az a felhasználói élmény, amire mindig is vágytál.

Az eredmény egy igaz prémium termék, ráadásul a Fotológus munkatársai naprakészségének és profizmusának köszönhetően tulajdonképpen úgy készítetted el a legszebb karácsonyi ajándékod, hogy közben el sem kellett hagynod az otthonod. Ami, lássuk be, manapság szintén nem utolsó szempont!

Egy keménylapos fotókönyv nem csak személyes, de ízléses és elegáns ajándék is. 

Amint a kezetekbe veszitek a fa alatt, ahogy lapozgatjátok és érzitek a textúráját, az illatát, rögtön nem csak fotókat nézegettek, egy közös élménnyel is gazdagodtatok.

A recept egyszerű, a fotókönyv pedig biztos befutó. Próbáld ki te is!

 

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. november 09., hétfő 13:33
© 2020 Fotológus Blog