Praktikus tippek egy impozáns látványt nyújtó fotókönyv elkészítéséhez

Fontolgatod az egyedi fotókönyv készítését és szeretnél igazán komoly meglepetést okozni a hozzád közel állóknak a különleges albummal, de nem tudod, miként fogj hozzá a szerkesztéshez?

A cikkben lépésről lépésre osztunk meg veled minden lényeges tippet, amire csak szükséged lehet.

Ezért lehet ideális ajándék a fotókönyv különleges alkalmakra

Egy álomszép esküvő, a család legifjabb tagját ünneplő keresztelő, vagy például egy hozzád közel álló személy kerek évfordulós születésnapja meghatározó momentumok sokaságát elevenítheti fel.

Ilyenkor juthat igazán eszedbe, mennyire gyorsan szalad az idő, és milyen gyorsan követik egymást a legszebb pillanatok. Ezért is volna szuper dolog lehetőséget teremteni arra, hogy a felejthetetlen családi és baráti események emlékét valamilyen formában megörökíthesd.

Ha az idő kerekét nem is tudod megállítani, a páratlan történések megörökítése igenis lehetséges. Méghozzá a legmagasabb fokú igényesség mellett, egyedi fotókönyv formájában. Ezt a fotókönyvet aztán időről időre jólesik majd levenni a polcról, egyenként fellapozva a lapjait.

A legfontosabb összetevő, ami egy igazán mutatós fotókönyvhöz kelleni fog

Hogyha az aktuális családi, illetve baráti ünnepnap apropóján az egyedi fotókönyv készítését fontolgatod, akkor a részedről mindössze egyetlen hozzávalóra lesz szükség. Ezek a hozzád leginkább közel álló fotók, szép sorban összegyűjtve.

Másra nem lesz szükség, ugyanis minden egyebet mi biztosítunk. Neked tehát csak annyi lesz a feladatod, hogy gondosan átlapozod a régi családi albumokat, egyenként átbogarászod az okostelefonodon sorakozó több száz képet, és kiválasztod közülük az alkalomhoz leginkább illő darabokat.

Hogyan válaszd ki a legjobbra sikerült fotókat?

Célszerű lesz kreálnod egy külön mappát, amibe egyenként bepakolod az ígéretes képeket. Ha túl sok ilyet sikerül találni, akkor tartsd meg a legélesebb, legjobban eltalált fényképeket, amiken lehetőség szerint mindenki mosolyog. Minél változatosabb pillanatképeket sikerül összeszedned, annál színesebb lesz a Fotókönyv.

A kifogástalan minőségű Fotókönyv további elemeiről mi gondoskodunk

Eltökélt szándékunk, hogy a számodra elkészített egyedi Fotókönyv valóban a legmagasabb színvonalat képviselje, ennek érdekében pedig sok mindent meg is teszünk. A Fotókönyved kézhez kapva például tapasztalhatod majd, hogy prémium minőségű, 100%-ban ujjlenyomatmentes papírral dolgozunk.

Ennek köszönhetően nemcsak az exkluzívabb megjelenés lesz biztosított, hanem a könyv hosszú éveken át megőrizheti az esztétikus kinézetét. Minden oldal egy síkban nyílik, az egymás után következő lapokat pedig tartós kötés tartja egyben.

A Fotókönyved kemény borítót kap majd és teljes mértékben olyan érzetet kelt, mintha egy valódi könyvet lapoznál.

Némi kulisszatitok az elkészítés kapcsán, hogy a fotókönyved lapjait lézer levilágítással világítjuk a fotópapírra az előhívást megelőzően, tehát festéket nem alkalmazunk. Mivel a fotópapírban kémiai úton jön létre maga a kép, így a nyomdatechnikával elérhető képminőségnél különb lesz a végeredmény.

Így szerkeszthetsz igényes Fotókönyvet mindössze néhány perc alatt:

Megvannak a fotókönyvbe szánt fényképek, és készen állsz a szerkesztésre? Egy stabil internetkapcsolaton és néhány szabad percen kívül másra nem is lesz szükséged. Kattints az alábbi linkre, és máris a fotókönyv szerkesztő felületén találod magad.

Itt tetszőlegesen oldalanként beállíthatod az adott oldapárra a Neked legjobban tetsző képelrendelézést, majd a baloldalt található tálcáról hozzáadhatod az albumhoz a korábban kiválasztott képeket. Amikor elégedett vagy az eredménnyel, egyszerűen csak klikkel a „kosárba” gombra, majd rövidesen véglegesítheted is a rendelésed.

 

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2023. október 20., péntek 11:42
© 2020 Fotológus Blog