×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 745

Ajándékozz hasznos és személyes ajándékot karácsonyra! - Fotónaptár készítés

Nyakunkon a karácsony!

Épphogy elkezdtük megszokni, hogy ősz van, máris nyakunkon a karácsony. Ilyenkor mindannyian elkezdünk őrülten készülődni az ünnepekre: szervezni, tervezni, dekorálni, vásárolni. A plázák, terek, vásárok karácsonyi díszekbe öltöznek, a fényárban úszó utcák megtelnek élettel, és a forralt bor illattal átitatott forgatagban felcsendülnek a már-már túl rég és túl jól ismert ünnepi dallamok.

Milyen szép is volna ez a kép, ha csak hagyhatnánk, hogy feltöltődjünk az ünnepi hangulattól anélkül, hogy közben azon stresszelünk, hogy már megint nem tudjuk, milyen ajándékkal lepjük meg szeretteinket!

Az elcsépelt ajándékok kora lejárt

A zokni, boxer, robotgép szentháromságát inkább hagyjuk is - bár biztosan van, aki pont erre vágyik, és nagyon fog örülni neki - de a boltban megvásárolható más tömegtermékek sem állják meg a helyüket olyan szuperül a szeretet ünnepén, mint a saját magunk által kitalált, megtervezett és elkészített személyes ajándékok.

És ha már személyes ajándék, rögtön beugranak az előhívott fotók. De mi lenne, ha tennénk bele egy csavart? Az év vége a karácsony mellett a határidőnaplók és naptárak szezonja is, ezért a naptár készítés saját fotókból a ,,két legyet ütni egy csapásra’’ tökéletes példája.

Két legyet egy csapásra...

A fotónaptár, - amellett, hogy tényleg személyes - azért is jó ajándék ötlet, mert nem csak praktikus, de egy évig, az év minden napján nézegetheti és használhatja, aki kapja.

Ráadásul annyira univerzális, hogy akár a nagyszülőknek készítünk összeállítást az unokáikról, akár a szerelmünket lepjük meg az elmúlt év legszebb pillanataiból összeválogatott sorozattal vagy szüleinket ajándékozzuk meg legjobb utazásaikból kiragadott emlékekkel, az eredmény egész biztosan fülig érő mosoly.

Persze nem csak családtagoknak készülhet egyedi fényképes naptár, hiszen a témát is teljes egészében mi találjuk ki. Egy-egy jól összeállított fotónaptár készítése, legyen az évszakokhoz illeszkedő, ételfotókkal vagy házikedvenceket ábrázoló fényképekkel illusztrált, biztosan örömet okoz barátainknak, munkatársainknak, ismerőseinknek is.

Minőség profiktól

Ahhoz, hogy az ajándékunk ne csak jópofa, de szép és igényes is legyen, mindenképpen válasszunk olyan üzletet, ahol a fényképes naptár készítés az alap szolgáltatások között szerepel. Ilyen például a Fotológus fotókidolgozó üzlet, ahol a fotónaptár rendelés - akárcsak az összes többi szolgáltatásuk esetében - rendkívül gyors és felhasználóbarát módon történik.
Naptárunkat az otthon melegében állíthatjuk össze, a fotónaptár online felületen rendkívül egyszerűen szerkeszthető!

Bármelyik megoldást is választjuk, nagy segítségünkre lehet a Fotológus app, amin keresztül a telefononunk tárhelyén, sőt, akár a facebook, instagram vagy google tárhelyeinken található fényképeket is elérhetővé tehetjük, hogy aztán egy naptárban láthassuk őket viszont.

Választhatjuk asztali fotónaptár vagy falinaptár formátumban, többféle méretben is.

Akár fali-, akár asztali, ha fotónaptár készítés mellett tesszük le a voksunkat, mindenképp érdemes figyelni, hogy hol van éppen fotónaptár akció, hogy minél kedvezőbb kondíciókkal készíthessük el ezt a szép, hasznos és személyes ajándékot.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. október 28., szerda 15:36

© 2020 Fotológus Blog