Egyedi naptár fényképekből? Idézd fel a legszebb emlékeid karácsonykor!

A csodás fenyőillat, illetve az ünnepi asztalon helyet kapó fenséges fogások mellett a karácsony egyik legszebb pillanata az, amikor a szeretteid arcán látod az őszinte örömöt a nekik szánt ajándékok kicsomagolását követően.

A cikkben az egyedi készítésű fotónaptárt, mint tuti befutó karácsonyi ajándék ötletet ajánljuk a figyelmedbe.

Miért számít tuti befutó ajándék ötletnek a fotónaptár karácsonykor?

Mert minden elmondható róla, ami a nyerő karácsonyi ajándék ötletekre jellemző. Egyrészt szívhez szóló meglepetés, mert egytől egyig az ajándékozott számára sokat jelentő fényképeket tartalmazza.

Másrészt jóval többet jelent bármely unalomig ismételt, évről évre megszokott, úgymond semmitmondó ajándéknál. Hiszen az egyes fotók gondos kiválogatásának köszönhetően benne lesz minden kreatív energiád és figyelmességed.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a naptár nemcsak szemre is tetszetős, de hasznos kelléknek is számít. Gondolj csak bele, milyen szívet melengető érzés lesz az ajándékozottnak úgy válaszolni a „milyen nap van ma” kérdésre, hogy a naptárról számára kedves fotó mosolyog vissza rá.

Kik azok, akik biztosan örülnének az egyedi fotónaptárnak?

Mivel univerzális karácsonyi ajándék ötletnek számít, ezért az egyedi fotónaptárral több hozzád közel álló személyt is bátran meglephetsz. Ha kizárólag a családtagoknál maradunk, a szülőknél és nagyszülőknél például szinte borítékolható lesz az öröm és meghatottság.

Számukra ugyanis nincs is nagyobb ajándék, minthogy felidézhetik a gyerkőcök és unokák társaságában töltött felejthetetlen perceket. Egy-két idilli pillanatban elkapott fénykép látványa pedig mindig szívderítő élménnyel ér fel.

Rajtuk kívül a párodnak is készülhetsz egyedi fotónaptárral karácsony alkalmából. Egy év hosszú idő, és bőven összejöhet annyi fotó muníció a közös kirándulások, utazások, vacsorák és hétköznapok alatt, ami szuper alapot jelenthet egy klasszul megszerkesztett naptárhoz.

Ezen felül a legjobb barátodnak vagy barátnődnek is egész nyugodtan kedveskedhetsz egyedileg készített naptárral, telis-tele az együtt átélt megannyi klasszikus pillanat felidézését segítő nagyszerű fotóval.

Milyen típusú fényképes naptárakban gondolkodhatsz?

Az egyik lehetséges opció az egyedi készítésű falinaptár, rajta tizenkét általad választott különleges fotóval, plusz egy szintén saját magad által kiszemelt képpel a borítón. Talán a legnagyobb kedvenc, a legnépszerűbb naptár típus, ami tetszés szerint kaphat helyet a konyha, a nappali, vagy a hálószoba falán.

Ráadásul a standard A4-es méret mellett akár a nagyobb, A3-as változatban is kérheted, hogy a meglepetés ajándék még inkább látványosra sikerüljön. Egyébként ugyanezen méretarányokkal kérhetsz akár éves naptárt is, rajta a legjobban sikerült fényképpel.

Magyarosan fogalmazva dönthetsz a lapozós, illetve az egyoldalas verzió mellett is. Sőt, az igazán nagyot szóló karácsonyi ajándék ötlet végett rendelhetsz akár mindkettőből. Persze a praktikus, akár a polcon, vagy például a dolgozószoba asztalán egyaránt remekül mutató asztali naptár is tuti befutónak bizonyulhat, rajta tizenkettő plusz egy nagyszerű fotóval.

Most pedig, hogy vázoltuk a lehetőségeket, a következő pontban a „hogyan rendelhetek egyedi készítésű naptárt” kérdést is megválaszoljuk.

Így készíthetsz naptárt saját fényképekből mindössze pár kattintással

Kezdésként gyűjtsd ki magadnak a telefonodról, vagy a laptopodra feltöltött albumokból azokat a fotókat, amiket szeretnél majd viszont látni az egyedi készítésű fotónaptár lapjain. Amikor ezzel megvagy, kattints a naptárszerkesztő felületére.

Az oldalon tetszőlegesen alakíthatod a naptár megjelenését, az elrendezését, illetve adhatsz hozzá saját fotókat. Amikor úgy érzed, hogy az ajándék design szempontból abszolút rendben lesz, klikkelj egyszerűen a „megrendelem” gombra.

A rendelésed véglegesítését követően az elkészült naptárt három munkanapon belül átveheted nálunk az üzletben, de kérésre házhoz is visszük Neked négy munkanapon belül.

 

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. október 28., szerda 15:37
© 2020 Fotológus Blog