Hogyan készül a jó igazolványkép? - most eláruljuk!

Személyi, jogsi, diák. Mindig ott vannak velünk a zsebünkben, pénztárcánkban, mégsem gondolunk bele, hogy igazolványképeinket milyen sok, és milyen fontos felületeken használjuk, és éppen ezért mennyire nem mindegy, hogy kivel készíttetjük el őket.

Tudtad, hogy nálunk csináltathatsz olyan igazolványképet, melyet az első mozzanattól az utolsó simításig úgy készítünk, hogy te maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel?

Ha jártál már életedben aluljáróban, biztosan nem kell bemutatnunk Budapest számtalan pontján, már-már kötelező kellékként felbukkanó igazolványkép automatákat sem.
Nem éppen bizalomgerjesztő, igaz?
Szerencsére az igazolványkép készítés lehet jó élmény is, szuper végeredménnyel!

Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint ellátogatnod üzletünkbe, amit a város egyik legkönnyebben megközelíthető pontján, a Blaha Lujza tértől mindössze 1 perc sétára találsz.

Miután megigazítottad a hajadat, felfrissítetted sminkedet és vetettél még egy utolsó pillantást öltözékedre, már nem marad más hátra, mint helyet foglalni a fehér háttér előtt.

A Fotológusnál szakképzett fényképész gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb benyomást keltsd az önéletrajzodban. Munkatársunk exponálás előtt tanácsokkal lát el, instruál, hogy a testtartásod, a fejed pozíciója, a hajad esése mind kiemeljék a legszebb vonásaidat. Neked pedig csak arra kell figyelned, hogy a legjobb formádat hozd, és a kamera szeretni fog!

Előfordult már veled is, hogy új okmányod készítése során csupán egyetlen képet lőttek rólad? Nos, mi ezzel nem értünk egyet, sőt, mivel célunk az, hogy boldogan lobogtasd kezedben a végeredményt, addig fotózunk, amíg maximálisan elégedett nem leszel a képpel!
Nem automata vagyunk, hanem professzionális igazolványkép készítő szoftverrel dolgozunk, így nem fordulhat elő, hogy ne fogadnák el az általunk fotózott képeket. Bármilyen igazolványkép méretben leadhatod a megrendelésed, a világ összes szabványa szerint. Legyen az diákigazolvány, személyi, útlevél, vízum, jogosítvány, önéletrajz, tartózkodási- vagy letelepedési engedély, lényegében bármi, mi vállaljuk!

Ha elkészült a tökéletes kép, villámgyors igazolványképnyomtatónkkal már printeljük is neked, igazi fotópapírra. Ha nincs szükséged a papírkép verzióra, természetesen kérheted csak digitálisan is.

Akárhogy is döntesz, mindössze 5 percet szántál rá az életedből, ami egy perccel sem több, mint amennyit egy automatában töltenél egy aluljáróban, az eredmény azonban magáért beszél. Ha valamilyen oknál fogva esetleg mégsem lennél teljesen elégedett, mi garanciát vállalunk, hogy másnap visszajöhess és nekifussunk újra.
Felkészültél? Mi szeretettel várunk!

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. október 28., szerda 15:35
© 2020 Fotológus Blog