Fedezd fel Fénykép borítós Fotókönyveink csodálatos világát!

Ahány ember, annyi világ, különböző ízlések, kalandok, élmények és életutak. Akár ajándékba szánod, akár magadnak, családodnak készíted Fénykép borítós Fotókönyveink megjelenését maximálisan személyre szabhatod. Hogy pontosan hogyan? Olvasd el erről szóló cikkünket.

Elegance és Prestige Fotókönyveink mellett weboldalunkon Fénykép borítós Fotókönyvet is van lehetőséged szerkeszteni.

E Fotókönyv típus nem csak abban tér el az előbb megnevezett másik két termékünktől, hogy borítójának elő- és hátlapjára húzhatsz be fényképeidből és címet is adhatsz neki, mely az előlapon és a Fotókönyv gerincén is megjelenik, hanem abban is, hogy sok-sok gyönyörű, alkalomhoz illő grafikus borító háttér közül választhatsz, melyek mind-mind felfedezésre várnak.

A könnyebb tájékozódás érdekében több főkategóriát hoztunk létre, melyek további csoportosításokat tartalmaznak. Így ha esküvő témájú hátteret szeretnél, néhány kattintással kiválaszthatod a Neked legjobban tetszőt, az alkalomhoz legjobban illőt..

E kategóriák ugyan könnyedséget adnak a tökéletes borító megtalálásához, de ezek természetesen szubjektív, általunk ajánlott csoportok. Ha növénymintás borítót képzeltél el esküvői Fotókönyvedhez, természetesen megteheted, ahogy mondani szokták, csak a képzelet szabhat határt.

Egyre többen választják ajándékként a Fotókönyvet, nem csak esküvőre, de szülinapra, évfordulóra és karácsonyra is, sőt mivel élményekről készült fotók gyűjteményéről van szó, egy utazás is remek alkalom arra, hogy Fotókönyvet készítsünk, akár saját magunknak is.

A Fotókönyv szerkesztéséhez nincs szükség külön programot letölteni: a honlapunk szerkesztő felületén játszi könnyedséggel, megszerkesztheted Fotókönyved, melynél még az sem jelent gondot, hogy a fotók a telefonodon vannak.

Fedezd fel gyönyörű háttérmintáinkat, és rendeld meg Fénykép borítós Fotókönyved egyszerűen saját fotóidból.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2023. november 06., hétfő 12:44
© 2020 Fotológus Blog