Fotókönyv rendelés telefonodban lévő fényképekből? Nálunk lehetséges!

Mi sem természetesebb, mint hogy ma már szinte mindenki a telefonjával készíti fotóit, vagy azon lapozgatja a családtagok fényképeit. Jogosan merül a kérdés, hogy a telefonban lévő fotókat, milyen úton-módon van lehetőség a Fotókönyv lapjain viszontlátni. A válasz meghökkentően egyszerű.


A telefonon lévő fényképekkel készült Fotókönyv szerkesztéséhez mindössze három dologra van szükség: stabil internetre, a mobiltelefonra, melyen a fotók vannak, illetve egy számítógépre/laptopra, ahol maga a szerkesztés és a Fotókönyv rendelés leadása történik. Ha ezek megvannak, vegyük át lépésről lépésre a fényképek rendelőfelületünkre történő átvitelét:

1. lépés
Asztali gépen megnyitva honlapunkat, a kívánt Fotókönyvet kiválasztva kattints a “Szerkesztés” gombra. Az így megjelent Fotókönyv szerkesztő felület bel felső részén található sárga “Fényképek hozzáadása” gombra kattintva megjelenő “KÉPEK HOZZÁADÁSA A RENDELŐFELÜLETHEZ” ablakban válaszd a ”Telefonom képei” lehetőséget.

2. lépés
Vedd kezedbe a telefonod, és ha még nem rendelkezel a Fotológus Appal, akkor a telefonszámod megadásával és telefonod operációs rendszerét kiválasztva elküldjük Neked sms-ben a linket, ahonnan letöltheted, de a Google Play, illetve az App Store keresőibe beírva is megtalálható és letölthető alkalmazásunk.

3. lépés
Nyisd meg a Fotológus Appot, majd a bal felső sarokban található hamburger menüre (egymás alatti három vízszintes csík) kattintva válaszd a “Webes feltöltés” lehetőséget, majd koppints a “Tovább” gombra.

4. lépés
Telefonod kameráját irányítsd a monitoron található QR kódra. A két eszköz párosítása másodpercek alatt megtörténik, most már nincs más dolgod, mint a telefonodon kiválasztani azokat a fényképeket, melyeket a Fotókönyvbe szeretnél helyezni. Miután kijeltölted az összes fotót, koppints a “Tovább” gombra, és figyeld monitorodon a feltöltést. Amint a csík végigszalad, a kiválasztott képek megjelennek a monitoron, a szerkesztő felület baloldali tálcáján, ahonnan az egér segítségével behúzhatod őket egyesével a kívánt képhelyekre.

Hogyan tudod megszerkeszteni Fotókönyved? Nézd meg milyen egyszerű a Fotológus fotókönyv szerkesztő program használata a Youtube csatronánkon:
https://youtu.be/CWBQK3JmF5s?feature=shared

 

Értékelés:
(0 szavazat)
© 2020 Fotológus Blog