Legyen szó esküvői fotókönyvről, vagy a családi emlékek legszebb galériájáról, a fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.

Az albumok lapjai fotópapírra készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti. Könyveink készítésénél nem elégszünk meg az alacsonyabb minőségben készülő fotókönyvek magazin jellegű kialakításával, csakis a legjobb minőségre, tartós kialakításra és prémium megjelenésre törekszünk.

Az általunk készített fotókönyvek lapjait lézer levilágítással fotópapírra világítjuk, majd előhívjuk. Az eljárás megegyezik a hagyományos fényképelőhívással. A "nyomtatás" során nem használunk festéket, a kép a fotópapírban kémiai úton jön létre, mely felülmúlja a nyomdatechnikával elérhető képminőséget. 

A borító típus és a kötészeti anyag körültekintő megválasztása kiemelten fontos dolog nemcsak a fotókönyvről alkotott első benyomás és esztétikai érték, hanem a tartósság miatt is. Fotókönyveinkhez kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, és ez a borítóink anyagában is megmutatkozik. Minden könyvünket kemény borítóval készítjük. Válaszd ki a Hozzád legközelebb álló stílust, és tervezd meg saját albumod.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2023. október 20., péntek 10:06
© 2020 Fotológus Blog