Szívhez szóló karácsonyi ajándékok a nagyszülőknek

Milyen ajándékkal lepheted meg idén karácsonykor a nagymamát vagy a nagypapát, hogy a neki szánt meglepetés tényleg telitalálat legyen? A cikkben a szívhez szóló ajándék ötletekből mutatunk néhány igényes variációt.

Mire vágyik igazán minden nagymama és nagypapa?

„Rám már ne költsetek feleslegesen. Úgyis megvan mindenem, amire csak szükségem lehet. Szóval, beérem valami aprósággal is. Egyébként nekem a valódi örömöt az jelenti, ha átjöttök hozzám karácsonykor.”

Ismerős mondatok, ugye? A legtöbb nagymama és nagypapa hasonlóan fog válaszolni, hogyha a „milyen karácsonyi ajándéknak örülnél” kérdést felteszed neki. Számára ugyanis messze nem a legújabb okostelefon modell, vagy az egyéb drága holmik jelentik az öröm forrását.

Sokkal többet jelent nekik a család, a gyermekek, és persze az unokák társasága. A szeretet ünnepén pedig számukra nem is létezik annál értékesebb ajándék, minthogy a számukra olyannyira sokat jelentő családtagok társaságát élvezhetik. Különösen mostanában, amikor a látogatás nem feltétlenül mentes a kockázatoktól egészségügyi szempontból.

Ennek szellemében, ha a nagymama vagy nagypapa számára keresel nyerő karácsonyi ajándék ötletet, akkor elsősorban szívhez szóló megoldásokban célszerű gondolkodnod. Olyan meglepetésekben, amelyek hűen fejezik ki a nagyszülők iránt érzett hálát, kötődést és olthatatlan szeretetet. Mutatunk is erre néhány lehetséges variációt.

Ajándékozz ízléses fotókönyvet a régi szép idők és a közelmúlt fotóiból

Egy kemény borítású, minőségi és finom tapintású könyvnek mindig megvan a maga varázsa. Különösen akkor, ha az ajándék tárgya egy szeretettel teli fotókönyv, ami egyenesen a nagymamának vagy a nagypapának készült.

Képzeld el, amint a nagyi vagy a papa izgatottan felbontva a díszes csomagolást megpillantja a fotókönyv egyedi tervezésű előlapját. Ekkor már sejti, hogy mit kapott ajándékba, lapozást követően pedig akaratlanul is a meghatottság lesz úrrá rajta.

A frissen nyomott fotólapokon ugyanis igényes elrendezés mentén tűnhetnek fel – többek között - esküvők, családi kirándulások, gyermek születések, keresztelők, ballagások, diplomaosztók és egyéb vidám pillanatok kedves emlékei.

Egyébként az egyedi fotókönyv stílusát, megjelenését és elrendezését Te magad szerkesztheted, szabadon döntve arról, hogy a régi szép idők és a közelmúlt képei milyen sorrendben és elrendezésben kövessék egymást.

Az ajándék pedig megbecsült helyet kaphat a szekrényen vagy a polcon, hogy időről időre fellapozva újfent mosolyt csaljon a nagyszülők arcára.

Szívhez szóló karácsonyi ajándék fotónaptár

A nagyiéknál járva évről évre felfedezed, hogy kimondottan kedvelik a fali vagy asztali kivitelű naptárakat? Ennél jobb apropó nem is kell ahhoz, hogy igazán ütős karácsonyi ajándékkal lepd meg őket.

Ehhez mindössze tizenkettő plusz egy olyan fotót kell majd kiválasztanod, amiről biztosan tudod, hogy a nagyszülőknek sokat jelentenek. Ezek lehetnek nosztalgikus, családi vagy vidám képek. A lényeg, hogy az ajándékozott kellemes emlékeket őrizzen róluk.

Ha megvannak a fotók, az alábbi felületen pikk-pakk meg is szerkesztheted a naptár majdani kinézetét. Így a karácsonyfa alá olyan meglepetés kerülhet, ami az év minden napján pozitív érzéseket kelt, miközben egyúttal praktikus célt is betölt.

Egyedi vászonkép, avagy szívhez szóló fali dekoráció kreatív formában

A nagymama és a nagypapa kedvenc fotója akár a háló, vagy a nappali falára is költözhet, méghozzá a lehető legigényesebb kidolgozás mellett. Le mernénk fogadni, hogy ilyen típusú egyedi ajándékkal talán még nem is sikerült meglepni a nagyszülőket.

Merthogy az egyedi vászonkép a szívhez szóló karácsonyi ajándék ötletek egészen új, és nem utolsó sorban kreatív variációja. Szóval, minden bizonnyal várható lesz némi örömkönnyekkel fűszerezett meghatottság a kicsomagolást követően.

Persze legyünk őszinték, ajándékot adva nincs is annál szívet melengetőbb érzés, mint amikor a hozzád közel álló személy arcán őszinte örömöt látsz a neki szánt ajándék izgalmas kicsomagolását követően.

Bónusz ajándék ötlet a nagyszülőknek

Hogyha már végképp kifogytál az ötletekből, az ünnep pedig már a nyakadon, akkor mentőötletként bármikor küldhetsz a telefonodról képeket a nagyszülőknek. Csak lépj be a Fotológus applikációba, rendeled meg a választott képeket, sikeres fizetés után pedig  pikk-pakk úton is lehetnek a nagyszülők felé, mint váratlan meglepetés.

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. október 02., péntek 09:02
© 2020 Fotológus Blog