×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 745

Ajándékozz előhívott fotókat!

 

Van valami nosztalgikus érzés abban, amikor az ember papírképeket nézeget. A digitális világ fejlődése háttérbe szorította ugyan az előhívott fotót, de végiglapozgatni gyerekkori képeinket a nagymamánál, újra átélni az esküvőnk legszebb - vagy legviccesebb - pillanatait, jót mulatni egy barátokkal töltött hétvégén vagy elérzékenyülni azon, hogy milyen édes volt a kiskutyánk aznap, amikor hazavittük, azért mégiscsak más, mintha csak a monitoron nézzük.

Az előhívott fotó több, mint maga a kép: maradandó emléktárgy, szép dekoráció, közös élmény, kiváló ajándék.

Közös emlék, közös élmény

Már észre sem vesszük, hogy szinte futószalagon gyártjuk a fényképeket, nincs olyan történés az életünkben, amit ne dokumentálnánk. Ez szuper hír, hiszen így emlékeinket bármikor felidézhetjük szeretteinkkel. Olyan fényképeket adni barátainknak, családunknak, amik együtt megélt történeteket mesélnek el, majd a kanapén összegyűlve végignézni őket, újraélni a pillanatot, nem csak jó ajándék, hanem egy újabb közös élmény is.

A fényképes ajándékok nem mentek ki a divatból, sőt, újra fénykorukat élik! Mivel ma már a legtöbb okostelefon, tablet és egyéb elektronikai kütyü simán produkálja a nyomtatható minőséget, még csak profi fényképezőgéppel sem kell rendelkezned ahhoz, hogy a nyaralásod legkülönlegesebb helyeit, a kedvenc éttermedben elköltött vacsorát vagy egy régóta várt találkozást ne csak megörökíts, de fizikai formában is magaddal vidd, tovább add.

Ha téged is elvarázsol a papírképek világa, válaszd online fotókidolgozás szolgáltatásunkat, és tartsd a képeidet a kezedben jó minőségű fotópapíron akár 3 órán belül! Lepd meg egy stóc vicces közös képpel legjobb barátnőd gyerkőceit, vigyél gyönyörű baba képeket a nagyszülőknek vagy dobd be a legutóbbi buli fényképeit egy baráti találkozón! A siker tutibiztos, a minőséget pedig mi garantáljuk!

 

Dekorációt ajándékba!

A fényképészetben az a jó, hogy azon túl, hogy alkalmas a pillanat megörökítésére,  funkcionálhat műtárgyként is. Ellátogatni egy galériába, magunkba szívni a kultúrát, ápolgatni a szépérzékünket, tényleg léleksimogató tud lenni, arról nem is beszélve, amikor saját lakásunkat tesszük otthonosabbá művészettel.

 

 

 Természetesen nem csak híres fotográfusok csillagászati áron megvásárolt alkotásaival dobhatjuk fel a szobánkat. Csemegézhetünk saját képeinkből is! A képlet borzasztó egyszerű: válassz egy számodra fontos képet kedvenc karakteredről, egy neked kedves családi portrét vagy akár panoráma képet a számodra legcsodálatosabb tájról, majd keress fel minket és rendeld meg a vászonképet vagy kérj poszter nyomtatást! Ha inkább a kisebb fénykép méretek állnak közelebb hozzád, maradj a klasszikus fénykép nyomtatásnál, keress egy hozzá illő keretet, és már kész is a tökéletes ajándék! Akinek adod, biztosan boldogan teszi majd ki a falra, te pedig biztosan jó szívvel viszel olyan ajándékot, ami nem a fiókban porosodva végzi.

 

 

 

Mesélj képekkel!

Életünk fontos eseményeit szeretjük megosztani környezetünkkel. Jó érzés elbüszkélkedni a sikereinkkel, együtt örülni a boldogságunknak, megosztozni a nevetésen. Ennek nagyszerű eszköze képekkel illusztrálva elmesélni a történetet. Egy jól összeállított válogatással biztosan nem lövünk mellé! 

Képzeld el, hogy az esküvőd után életed talán legfontosabb pillanatait egy laptop kijelzője helyett esküvői fotóalbum lapjain nézheted újra az örömanyával, gyermekeid első éveit fényképalbum oldalain gyűjtheted össze pároddal. A diplomaosztód nem csak a közösségi médiában marad fent, négylábú házikedvenceidet pedig nem csak a story-ban mutogathatod. Ugye, mennyivel személyesebb?!

A fotóalbum műfaja örök klasszikus, de sose volt lehetőség olyan magas minőségben lapozgatni életünk legszebb emlékeit, mint napjainkban! Ha prémium fotókönyvünket rendeled, te magad szerkesztheted meg bármilyen eszközről könnyedén kezelhető online felületünkön, még mielőtt valódi fotópapírra nyomnánk neked!

 

 

 

Azok a régi szép idők…

Nem kérdés, hogy fotóalbumokban bújkáló papírképeket forgatva felébred bennünk a nosztalgia. A túlexponált, életlen, vagy éppen tökéletesre sikerült családi fotók fölött jó egy kicsit visszaemlékezni, hogy milyen volt az a nyári tábor, hogy mosolygott az a rég nem látott kedves rokon, mennyire más volt még a hely, ahol felnőttünk, meg egyáltalán milyen volt gyereknek lenni az 50-es, 60-as, 70-es, 80-as, 90-es években. Persze a digitális kamerák megjelenésével az analóg fotó nem tűnt el, de kétségtelenül háttérbe szorult. Ezt adja vissza nekünk a papírkép, amit ma is úgyanúgy megforgathatunk, mint azokat a régi, túlexponált, életlen, vagy éppen tökéletesre sikerült családi fotókat.

 

 

 

Ha próbáltad már, biztosan te is tudod, hogy analóg fényképezőgéppel fotózni teljesen más élmény, mint digitálissal, vagy akár mobiltelefonnal. Előszöris ott van a film. Ki kell választanod márkát, érzékenységet, hogy színesre vagy fekete-fehérre szeretnél fotózni és még számtalan tényezőt… Befűzni a filmet, beállítani, majd felhúzni a gépet, gondolkozni, mielőtt exponálsz. Ha tele a tekercs, gondosan visszatekerni, kivenni és elvinni egy fényképlaborba előhívatni. Várni a fénykép előhívást. Világítóasztalon kiválasztani a legjobban sikerült képeket a negatívról, aztán ismét várni, hogy a végén, végre-valahára a kezedben tarthasd a papírképet. Ha próbáltad már, biztosan te is tudod, hogy megéri.

Ha te is szerelmese vagy az analóg fényképezésnek és nálad is program a fotóelőhívás, kérd analóg szolgáltatásaink bármelyikét! Legyen az negatív hívás, papírkép nagyítás vagy filmszkennelés, mi állunk rendelkezésedre, hogy fotóidat expressz gyorsan és kiváló minőségben vehesd át üzletünkben vagy a futászolgálattól.

 

Alkoss maradandót!

A közösségi média és az okos kütyük korában szinte már az a furcsa, ha valamelyik eszközön nincs kamera. Ha egy kicsit nem figyelünk oda a rendszerezésre, könnyen megeshet, hogy képeinket szanaszét hagyva, különböző tárhelyeken (pl. telefon, tablet, számítógép, külső merevlemezeken, felhő) felejtjük. És mivel ami működik, az bármikor el is romolhat, előfordulhat, hogy munkánkat, emlékeinket egy szempillantás alatt elveszítjük. Az előhívott fotó kicsit olyan, mintha a maradandóság jelképe lenne. “Megörökíteni” egy pillanatot nem más, mint megállítani az időt egy kicsit.

 

De ne legyenek illúzióid, az idő azért igencsak rohan, és hogyan követhetnénk kellemesebben a múló időt, ha nem naptárakkal? Persze, tök jó, hogy a telefonodba beírhatsz bármit és már meg is osztottad mással is, de hol van az illusztráció, hol van a dekorációs funkció, hol van a textúra, hol van az illat?!

A fotónyomtatás egy zseniális felhasználása a fotónaptár készítés, hogy az ajándék, amit adsz, ne csak egyedi, de kifejezetten hasznos is legyen! Kérheted fali vagy akár asztali fotónaptárunkat, több féle méretben, névnapokkal.

Esküvői képeslap, családi fotóalbum, babaváró képek… bármelyik mellet is döntesz, a fotó nyomtatás személyes és maradandó ajándék, amit biztosan üdvözölni fog, aki kapja, legyen az a szerelmed, rokonod, barátod vagy munkatársad. A fotókidolgozást bízd a Fotológusra, így biztos, hogy a legjobb minőséget kapod, akár papírkép, akár fotókönyv, akár vászonkép a meglepetés, amivel készülsz.

 

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. szeptember 30., szerda 08:03

© 2020 Fotológus Blog