Miért az egyik legjobb ajándékötlet a fotónaptár?

Közeleg a karácsony, de még nincs meg az összes ajándék? Szerettednek már szinte mindene megvan, amivel meglepheted? Elengednéd a klisés, egyszerű ajándéktárgyakat? Igazán egyedi, kreatív és személyes ajándékot szeretnél átadni karácsonykor?

 

Ha a fenti kérdésekre egyértelmű reakciód a bólogatás, akkor számodra az egyik legjobb megoldás és választás a Fotológus fotónaptár. Van egy kis időd? Elmondom miért: 

A választás a Tiéd

 

5 különböző fotónaptár típus közül tudsz választani.

Szeretted irodában dolgozik, vagy feldobnád otthoni íróasztalát? Ez esetben kiváló választás az asztali fotónaptár. Spirálos lapozhatóságának köszönhetően minden hónapban meglepheted egy inspiratív, motiváló képpel, vagy épp családi fotóval. 

 

Éves naptárjainkat azoknak terveztük meg, akik szeretik az egész évet egyben átlátni, szeretnek jó előre tervezni, például az év elején lefoglalt nyaralást egy lapon láthassák a szülinapokkal, őszi kirándulásokkal. Ráadásul a Fotológus éves fotónaptárai két méretben, A4-es és A3-as nagyságban is rendelhetők.

 

Szintén ebben a két méretben szerkeszthető és rendelhető a fényképes falinaptár, melyek 12+1 laposak, így minden hónapra be tudsz illeszteni fotót, legyen szó családi fényképekről, saját készítésű tájképekről, vagy letöltött fotókról. Ez a legnépszerűbb fotónaptár típusunk.

 

Nagyszerű dizájn, számtalan variáció

 

Tudtad? 100 különböző háttérkép közül tudsz választani, plusz 5 egységes téma közül is dönthetsz. Lehetőséged van arra, hogy minden lapon ugyanaz a háttérkép legyen, de természetesen kiválaszthatsz minden lapra külön dizájnt is. Csak rajtad áll. 

 

Egy kép nem elég? Semmi gond, válassz képelrendezéseink közül. Egy lapra egyszerre akár 9 képet is elhelyezhetsz, így egy falinaptárba 117 fotót is el tudsz helyezni. 

 

Sokoldalú képfeltöltési lehetőségek, egyszerű szerkesztés

 

Te hol tárolod a fényképeket? Külső winchesteren, pendrive-on, vagy szimplán az asztali gépeden? Vannak fotók a telefonodon, sőt a közösségi oldalaidon is? Automatikusan feltöltöd fotóidat a Google Képek alkalmazás felhőjébe? Bármely forrásból is szeretnéd fényképeidet feltölteni honlapunkra, megteheted. Menjünk gyorsan végig a lehetőségeken.

 

Fotók bármely forrásból 

Amikor a Fényképek hozzáadása gombra kattintasz, egy ablak ugrik fel, ahol kiválaszthatod, hogy az adott fotót/fotókat, mely forrásból szeretnéd feltölteni. Itt automatikusan már ki van választva az első lehetőség: 

 

Fényképek feltöltése (számítógépeden, vagy az ahhoz csatlakoztatott külső tárolókon lévő fotók feltöltése)

 

Itt két opció közül választhatsz: kép vagy mappa, ha valamelyikre rákattintasz, előugrik egy ismerős (windows-os) ablak, ahol kijelölheted, majd a Megnyitás gombra kattintva feltöltheted a fényképeket, vagy az azokat tartalmazó mappát. 

 

Ha korábban regisztráltál oldalunkon és adtál is már le bármilyen saját fényképes megrendelést, akkor ezeket a képeket megtalálod Fotológus Galériádban, így ha újra fel szeretnéd őket használni új fényképes fotónaptáradban, akkor nem szükséges ismét feltölteni őket, válaszd a Fotológus Galéria forrást és válogass a korábban feltöltött fotóid közül.

 

Letöltötted már a Fotológus Applikációt? Ha nem, semmi gond, ha igen, úgy még egyszerűbb dolgod van, ha telefonod képeit szeretnéd fotónaptáradban viszontlátni. Ne bajlódj a kábeles csatlakoztatással. A Fényképek hozzáadása ablakban kattints a Telefonom képei lehetőségre és, ha még nem rendelkezel alkalmazásunkkal, akkor menj végig 3 rendkívül egyszerű lépésen: 

  1. írd be a telefonszámod és válaszd ki telefonod operációs rendszerét (Android, vagy iOs), majd kattints a Küldés gombra

Egy sms érkezik telefonodra, mely az applikációnk letöltési linkjét tartalmazza, koppints rá, majd a Telepítés / Get gombra. Engedélyezd, hogy az app hozzáférjen képeidhez és ha nem szeretnél regisztrálni válaszd a Folytatás vendégként opciót a lap alján. 

  1. A bal alsó sarokban koppints a Webes feltöltés lehetőségre,
  2. Olvasd be a monitorodon látható QR kódot (ha valamiért nem sikerül, pötyögd be az alatta lévő számsort)

Ezek után már csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod telefonodon a feltölteni kívánt fotókat, majd a lap alján a Tovább gombra koppintasz. .A kiválasztott fotók már meg is jelentek monitorodon. Ugye milyen egyszerű?

 

Továbbá lehetőséged van Google Photos alkalmazásban, Facebookon, vagy az Instán tárolt fényképeid betöltésére és kiválasztására is. Ha ezek bármelyikét szeretnéd választani, engedélyezd a hozzáférést és már meg is jelennek a fényképek. 

 

A szerkesztés gyerekjáték

Nézzük meg néhány lépésben, hogyan szerkesztheted meg egyszerűen fotónaptárad, miután kiválasztottad milyen típusú (asztali, éves vagy fali) és méretű (A4 vagy A3) naptárat szeretnél. 

 

Ha esetleg nem karácsonyi ajándéknak szánod, állítsd be, mely hónaptól kezdődjön a falinaptár. A jeles családi ünnepeket, szülinapokat, különleges dátumokat az adott dátumra kattintva egyszerűen megadhatod, hogy még személyesebb legyen az ajándék.

 

A bal oldalon lévő tálcán, ahol a korábban feltöltött fényképeidet látod vidd a kurzort az adott képre, majd az egér bal gombjának nyomva tartásával húzd át a fotót a képhelyre, vagy ha úgy kényelmesebb, kattints a fotóra, majd kattints az üres képhelyre. 

 

Fordíts különös figyelmet arra, hogy a képkivágás megfelelő legyen. Ha azt látod, hogy a behúzott kép egy fontos részlete nem látszódik, kattints a képre és a felugró szerkesztő ablakban mozgasd úgy a sárga szaggatott vonalas keretet, ahogy a számodra legjobban megfelel, továbbá lehetőséged van forgatni, kicsinyíteni és nagyítani is a képeket. 

 

Ha több fényképet is meg szeretnél jeleníteni egy lapon, kattints a feltöltött képek fölött található Elrendezés gombra. Itt beállíthatod az adott lapon szereplő képek mennyiségét és kiválaszthatod a képelrendezés mintáját. A lapozás egyszerűen megoldható, a naptár két oldalán található sárga nyilak segítségével.

 

Válaszd ki a hátteret. Fali-, illetve asztali fotónaptár esetén lehetőséged van minden lapra egyet, vagy egységesen az összes lapra ugyanazt beállítani, továbbá dönthetsz saját témáink mellett is. 

 

Ugye? Tényleg gyerekjáték? :)

 

Átvételi lehetőségek

Több opció közül is tudsz választani. Megrendelésed átveheted Rákóczi úton található üzletünkben, vagy az általad kiválasztott GLS csomagponton, illetve dönthetsz a házhozszállítás mellett is. Hogy mikor lesz kész? Ha a személyes átvétel mellett tetted le a voksod, akkor fotónaptárad 1-3 munkanap alatt veheted kézhez, ha a futárszolgálat által kínált opciók valamelyikét, akkor 2-4 munkanap alatt érkezik meg hozzád. 

 

TIPP: Ha távoli szerettedet lepnéd meg egyedi fotónaptárral, rendezd a fizetést online előre és a szállítási adatok kitöltésénél add meg az ő címét, és a futár egyből neki kézbesíti a csomagot, mely természetesen nem tartalmaz papír alapú számlát :) 



Garantált meglepetés

Szerkessz online fotónaptárat a legkedvesebb emlékek fotóiból roppant egyszerűen, hogy egy egész évre szóló ajándékkal lephesd meg szeretteid.

 









Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2020. október 28., szerda 15:36
© 2020 Fotológus Blog