Ezért olyan különleges a Fotológus Fotónaptár

A Fotológus Fotónaptár A Fotológus Fotónaptár

A karácsony és az új év közeledtével egyre többen írják be az internet kereső mezőjébe a Fotónaptár szót. Ez egyáltalán nem véletlen, hiszen amellett, hogy mindannyian szeretjük egyben látni az előttünk lévő, vagy már aktuális hónapot, beírogatni az adott naphoz tartozó rublikába aznapi teendőinket, programjainkat, személyessé tehetjük fényképeinkkel az adott lapot.

A Fotológus honlapján a Fotónaptár-szerkesztés szuperegyszerű. A képek szinte bárhonnan feltölthetők, legyen szó az asztali gépen tárolt fotókról, telefonos képekről, a Google felhőiben található fényképekről, vagy a közösségi oldalakra feltöltött alkotásokról. Egyszerre természetesen több kép is kiválasztható feltöltésre, de van lehetőség mappa feltöltésre is.

A legnépszerűbb típus természetesen az A/4-es, 12+1 lapos Fotónaptár, de választhatunk A/3-as, és asztali A/5-ös méretet is, sőt, aki csak egy lapon az egész évet egyben szeretné látni, választhat éves fotónaptárat is. Mindegyik típusban közös, hogy majd’ 100 különböző háttér mintából választható.

Nem csak minták, de sok-sok téma is rendelkezésünkre áll. Legyen szó kisállatokról, papírhatásról, absztrakt mintákról, vagy természeti témakörről: megannyi variáció közül választhatunk, és akkor még nem is beszéltünk a képelrendelésekről…

Egy naptárlapon akár 9 saját fényképet is elhelyezhetünk, hogy még egyedibb Fotónaptár csünghessen a falon. Több lapos fotónaptár rendelés esetén minden egyes lapot külön-külön szerkeszthetünk, de arra is van mód, hogy egyetlen kattintással az összes lapra ugyanazt a hátteret állítsuk be.

Egyedi Fotónaptár, ami nem csak a saját fényképek által egyedi? Igen! Minden egyes nap rublikája szerkeszthető. Évforduló, szülinap, különleges névnap? Néhány kattintással ezek is mind-mind bepötyöghetők, így válik igazán teljessé és személyessé a Fotónaptár.

Tudtad? A Fotológus - ha egy típusból rendelünk - mindig ad mennyiségi kedvezményt, értelemszerűen, minél több darabot rendelünk, annál nagyobbat, így 6 vagy annál nagyobb számú egytípusú naptárrendelésnél már 40% kedvezmény is elérhető.

Ha igazán egyedi, személyes, kreatív, hasznos és megfizethető ajándékot keresel akkor a Fotológus honlapján garantáltan megtalálod. Látogass el most a fotologus.hu-ra és szerkeszd meg Fotónaptárad könnyedén:

Fotónaptár szerkesztés

 

 

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2023. október 11., szerda 14:57
© 2020 Fotológus Blog