Amikor egy fotó egy képen nem elég - kollázs vászonkép

A saját fényképből készült vászonkép nagyszerű otthoni dekoráció, hiszen nem hivalkodó, ízléses, meglehetősen időtálló és személyes éke lehet otthonunknak és nem utolsó sorban kivételesen kreatív ajándék.

Nagy család, díszes baráti társaság, összetartó kollégák…
Bármilyen “embercsoportról” is legyen szó, minden egyes tagjának megvan a maga személyisége, saját kis világa, csak rá jellemző stílus jegye és természetesen a születésnapja ;)

Ha igazán kreatív ajándékkal szeretnénk meglepni családunk/csapatunk egyik tagját, válasszuk a kollázs vászonképet. Melynek megszerkesztése nagyon egyszerű, mégis olyan ajándékot adhatunk, amiben mindenki benne van és garantáltan betalál.

Első lépésben kérjünk mindenkitől egy szelfit - lehetőleg ne üzenetküldő alkalmazáson keresztül, mert az rendkívül rontja a képminőséget, hanem emailben, vagy felhőn keresztül.

Miután mindenki fotója megvan, irány a Fotológus honlapja és kattintsunk a Vászonkép lehetőségre, majd a Vászonkép készítés, vagy a Szerkesztés gombra, ekkor megnyílik a szerkesztő felület.

A képernyő bal felső részében található Fénykép hozzáadása gombra kattintva töltsd fel a szelfiket. Ha a mobilodon vannak a bekért képek, akkor sem kell bajlódnod a kábelezéssel, olvasd el ezt a cikkünket, hogy megtudd, hogyan töltheted fel egyszerűen telefonod képeit honlapunkra.

Miután a feltöltött fotók megjelentek a szerkesztő felület bal oldalán a képek fölött kattins az Elrendezés fülre és legördülő menü segítségével add meg, hogy “Hány képhely legyen a vásznon?” - itt természetesen annyit válassz ki ahány szelfit begyűjtöttél. Fontos, hogy egy vászonképre maximum 9 képhely választható.

Ha kiválasztottad a képelrendést, kattints a Képek fülre és az egér bal gombját nyomva tartva, vagy képre és a képhelyre kattintva helyezd el a képeket egyesével a képhelyeken. A virtuális vászonkép fölötti nyilakkal forgathatod a képet és az elrendezést.

Ha változtatnál a képek sorrendjén akkor az egér bal gombjával nyomva tartásával áthúzhatod a kívánt képhelyre a már behúzott képet, ebben az esetben a két kép helyet cserél. Ha több képből szeretnéd kiválasztani azokat, amiket a vászonképen szeretnél látni, akkor egy már behúzott képre “ráhúzhatsz” egy másikat, ekkor az eredeti visszakerül a tálcára.

Ezután nincs más dolgod, mint beállítani a kollázs vászonkép méretét, melyet a népszerű méretek legördülő menüjéből választhatsz ki, vagy mellette egyedi méretet is megadhatsz. Állítsd be a darabszámot helyezd kosárba a kollázs vászonképet.

Miután a Kosár oldalon megerősítetted a megrendelést mi átvételi módtól függően 2-4 nap alatt eljuttatjuk hozzád, vagy üzletünkbe, ahol átveheted.
Készíts Te is Kollázs Vászonképet egyszerűen:
https://fotologus.hu/vaszonkep

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2023. október 20., péntek 15:25
© 2020 Fotológus Blog