Igazolványkép - Online rendelés vagy fotózás üzletünkben

Ha lejárt valamely fényképes okmányod, éves bérleted, vagy olyan országba készülsz, ami vízumköteles, akkor nincs mese: új igazolványképre is szükséged lesz. 

Több módja is van annak, hogy igazolványkép készüljön Rólad, ezekből kettőt fogunk az alábbiakban kiemelni és egy kicsit részletezni:

Online igazolványkép

Készíts otthonod kényelmében igazolványfotót.

Nincs más dolgod, mint egy fehér fal előtt készítesz magadról egy képet. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy ne legyen árnyék az arcodon, vagy ne legyen árnyéka a fejednek. Ezt úgy tudod a legügyesebben kivitelezni, ha lekapcsolod a mesterséges fényforrásokat és csak a vakura hagyatkozol. Nagyon fontos, hogy tökéletesen egyenes nézz a kamerába, melynek körülbelül az orroddal egymagasságban kell elhelyezkednie. Tehát se nem felülrő, se nem alulról, se nem valamelyik oldalról, hanem kizárólag szemből készítsd el a fotót.

Ha ezzel megvagy, látogass el honlapunk Online igazolványkép rendelő felületére, ahol egyszerűen feltöltheted az elkészült fotót, a két leggyakoribb igazolványkép méret közül választva (a magyar szabványméret 3,5x4.5 cm) beállíthatod, hogy hányszor 4 db igazolványképet szeretnél. Ezután már csak kosárba kell tenned és megrendelni a fotó. Fontos megjegyeznünk, hogy, ha a megrendelt fényképed valamiért mégsem felel meg a szigorú előírásoknak, akkor nem tudunk felelősséget és képszerkesztést vállalni. Terheltségünk mértékével a legtöbb esetben megnézzük az online leadott igazolványkép rendeléseket és felvesszük Veled a kapcsolatot, ha úgy ítéljük, hogy a kép nem megfelelő. 

 

Igazolványkép készítés üzletünkben

Profi körülmények, kellemes atmoszféra - látogass el üzletünkbe igazolványkép fotózásra.

A Blaha Lujza tértől 5 perc sétára, a Rákóczi úton található üzletünkben kialakítottunk egy olyan területet, ahol kényelmesen profi igazolványképeket készíthetünk. Egyik legnagyobb előnye az üzletünkben történő fotózásnak, hogy nincs limitálva, hány képet készítünk, hiszen addig kattintunk a kamerával, amíg tökéletesnek nem ítéled a végeredményt mert tudjuk: ezt a fotót fogod látni sok éven át okmányaidon. Továbbá az aluljárós, köztéri igazolványkép automatákkal ellentétben békés, nyugodt körülmények között történik a fotózás, ahol tükör előtt megigazíthatod a sminked, a hajad, vagy a ruhád. Képzett és tapasztalt eladóink, ha szükséges instruálnak, tanáccsal látnak el, hogy az adott típusú igazolvány- vagy útlevélkép az előírásoknak tökéletesen megfeleljen. Igazolványkép szerkesztő programunk segítségével a világ összes országának útlevél, vagy vízumfotójának szabályát be tudjuk tartani, így megfelelő biometrikus fotót tudunk készíteni, melyet kinyomtatva és e-mail címedre elküldve is kérhetsz. Tehát Neked csak mosolyodat kell magaddal hoznod, a többit ránk bízhatod.

 

Tudtad? Sok sok ország más és más méretű fotó fogad el igazolványaiban, vagy vízumában. Ismerd meg a leggyakoribb követelményeket ebben  a cikkünkben.

 

Igazolványképre van szükséged? Rendeld meg honlapunkon, vagy látogass el üzletünkbe időpontfoglalás és sorbanállás nélkül.



Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2021. május 26., szerda 09:23
© 2020 Fotológus Blog