Retro Fotók modern köntösben

Talán senkinek sem szükséges bemutatni a 80-as, 90-es években óriási népszerűségnek örvendő Polaroid® kamerákat és az azzal készült fotók egyediségét. Ezt a hullámot igyekezett meglovagolni az Fuji Instax® is a 2010-es évektől, és most mi is felülünk a Retro Fotó vonatra. Ismerd meg cikkünkből legújabb termékünket, és hogy mekkorát csavartunk rajta.

A Fotológus-féle Retro Fotókhoz nem szükséges speciális kamera, sem drága fotópapír kazetta, bőven elég a telefonod, néhány jól elkapott pillanat, no és persze megfelelő internetkapcsolat az online fényképrendeléshez.

A Retro Fotó csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen alkalomra megfelelőek legyenek. Rendelhető 12, 24 és 36 db-os kiszerelésben is, így ha szívhez szóló ajándék, emlékek megőrzése, vagy szoba dekoráció a cél, akkor is megtalálja mindenki a kedvére valót.

És most jön az első számú csavar! A Polaroid®, vagy Instax® fényképektől eltérően Te szabhatod meg, hogy melyik fotónak, milyen színű kerete, ha úgy tetszik: háttere legyen, így kiemelve az adott kép hangulatát, sőt színpalettáink árnyalatait követve az egész képsorozat atmoszféráját Te alakíthatod.

Ugyanúgy megtalálják az ízlésüknek megfelelő összeállítást a természet színeit kedvelők, mint azok, akik a sötét, vagy a világosabb tónusokat részesítik előnyben, vagy a színpompáért rajonganak. Természetesen az alapbeállítás a fehér azoknak, akik nem szeretnének eltérni a jól megszokott dizájntól.

Csavar No.2: Adj címet minden fotónak! Emlékezni szeretnél, hogy mikor, hol készült a fotó, vagy netalán kapcsolódik a pillanathoz egy vicces szállóige, jól elsült poén, ami semmiképpen sem szeretnéd, hogy a feledés homályába vesszen? Írd rá a fotóra, hogy garantáltan megmaradjon!

A szerkesztőfelületet igyekeztünk most is a lehető legegyszerűbbre faragni, így a képek feltöltése után már csak be kell húzni a képhelyekre őket, igény szerint beállítani fotók háttereit, bepötyögni a címeket, kosárba tenni és 2 napon belül élvezni a Retro Fotók hamisítatlan varázsát.

Készen állsz visszahozni a 80-as, 90-es évek világát saját fotóiddal? Rendelj online most!

Értékelés:
(0 szavazat)
Utoljára frissítve: 2024. február 21., szerda 09:52
© 2020 Fotológus Blog